Korte Cursussen 

 

Droom je al een tijdje van je eigen bedrijf? Of wil je gewoon iets extra bij verdienen? Wij van Virtual Youth Support maakt het mogelijk met korte cursussen die je de know how geven om voor je zelf te starten en extra te verdienen. 

Of je nu een ondernemend idee hebt dat je wilt realiseren of gewoon wat extra inkomen wilt genereren, onze cursussen bieden praktische en gerichte training om je te helpen succesvol te zijn.

Ontdek onze diverse cursussen, waaronder:

 

  • Grafisch Ontwerper

Met een opleiding in grafisch ontwerp ontwikkel je vaardigheden in visuele communicatie, typografie, beeldbewerking en illustratie, waardoor je kunt werken als freelance grafisch ontwerper of je eigen ontwerpbureau kunt starten.

 

  • Personal Training/Fitness Instruction

Met een opleiding tot personal trainer of fitnessinstructeur kun je je eigen personal trainingstudio openen, groepsfitnesslessen geven of een online trainingsprogramma starten om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

 

  • Event Planning

Met een opleiding in evenementenplanning of -management leer je hoe je verschillende soorten evenementen kunt plannen, organiseren en beheren, wat je de mogelijkheid geeft om je eigen evenementenbureau te starten.

 

  • Mijn eigen bedrijf starten

Of je nu een innovatief idee hebt of gewoon de drang voelt om je eigen baas te zijn, deze cursus biedt de nodige kennis en vaardigheden om je te begeleiden bij elke stap van het ondernemerschapsproces. Van het ontwikkelen van je idee tot het lanceren en laten groeien van je bedrijf, deze cursus biedt praktische inzichten en strategieën om je te helpen succesvol te zijn.

 

  • Belasting aangifte doen

Deze cursus is bedoeld voor particulieren en ondernemers die meer willen weten over het proces van belastingaangifte doen en hoe ze dit correct kunnen uitvoeren. Of je nu een werknemer bent die zijn persoonlijke belastingaangifte moet indienen of een ondernemer die belastingen moet betalen voor zijn bedrijf, deze cursus biedt praktische richtlijnen en inzichten om je te helpen bij het navigeren door het belastingstelsel.

 

  • Timemanagement

Deze cursus is ontworpen voor mensen die hun tijd efficiënter willen beheren en hun productiviteit willen maximaliseren. Of je nu een drukke professional, student, of ondernemer bent, deze cursus biedt praktische strategieën en technieken om je te helpen bij het effectief plannen, organiseren en beheren van je tijd.

 

  • Mannenkapper

Ben je gepassioneerd over haarstyling en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of ben je op zoek naar een nieuwe carrière als professionele mannenkapper? Dan is onze cursus mannenkapper perfect voor jou!

 

 

 Betaling voor deze dienstka n elektronisch (swipe) bij ons op kantoor of door vooraf overmaking op onze bankrekeningnummer Maduro & Curiel's Bank 32502002  t.n.v Virtual Youth Support (neem een bewijs van betaling mee).