Beste student(e),  

 

Onder dit bericht zie je ons aanbod cursussen / Webinars en de kosten om deze te volgen. Onze docenten zijn allemaal bevoegd om de cursussen / webinars te geven.

 

Het cursusbedrag dient één week vóór de start van de workshop / cursus gestort te zijn op de door ons aangegeven bankrekeningnummer. Het bedrag voor onze cursussen mag in twee gelijke termijnen betaald worden. Eventuele lesmaterialen zijn niet inbegrepen in de prijs. Twee weken vóór de start van de cursus / Webinars kun je je kosteloos terugtrekken. Wij brengen 50% van het cursusbedrag in rekening als je  je binnen één week terugtrekt.

 

We houden ons het recht voor een cursus door onvoorziene omstandigheden te annuleren of te verplaatsen. Hierover zullen wij altijd communiceren met de cursisten.

 

Als je een webinar of een cursus mist door onvoorziene omstandigheden kun je deze altijd inhalen zodra de webinar / cursus weer wordt aangeboden. Je hebt altijd recht om een andere cursus te kiezen. Bij het afronden van een webinar / cursus ontvang je een certificaat. 

 
Betaling voor deze dienstka n elektronisch (swipe) bij ons op kantoor of door vooraf overmaking op onze bankrekeningnummer Maduro & Curiel's Bank 32502002  t.n.v Virtual Youth Support (neem een bewijs van betaling mee).