Ontdek het talent en de aanleg van de student

Ontdek snel en eenvoudig hoe je het beste uit de student haalt

 

Met de AMN test krijg je snel inzicht in wie je bent en wat je in huis hebt. Je krijgt ook handvatten voor de optimale begeleiding.

Zo haal je het beste uit jezelf en het maximale je opleiding.

Het maken van een keuze voor een mbo-opleiding en / of een hbo-opleiding / universiteit, deze vervolgens succesvol afronden is een uitdaging voor jonge studenten.

Nog steeds maken jongeren verkeerde keuzes.

Soms omdat ze niet goed bij de opleiding passen, soms omdat ze een beperkt beeld hebben van het beroep waarvoor ze worden opgeleid.

Het gevolg is dat een groot aantal studenten uitvalt en een nog groter aantal dat één of meerdere keren van opleiding switcht, voordat ze een goede match gevonden hebben.

 

Persoonsgerichte begeleiding belangrijk

Veel studenten lopen in een opleiding vast, omdat ze niet op de juiste manier begeleid worden. Moet de student gestuurd worden of is er juist uitdaging nodig? Is een persoonsgerichte begeleiding nodig of moet er juist ondersteuning op de inhoud plaatsvinden?

De AMN Talentscan helpt bij deze vraagstukken. Dit begeleidingsinstrument brengt duidelijk de sterke kanten en de aandachtspunten voor het opleidingstraject naar voren. Daarnaast wordt duidelijk op welke competenties de student goed matcht met de gekozen opleiding en op welke competenties extra ondersteuning nodig is. De belangrijkste conclusie die uit de Talentscan komt is de begeleidingsstijl die de student nodig heeft.

Je kan je bij Virtual Youth Support aanmelden voor deze test. Gebruik hiervoor onderstaande formulier. Aan deze test zijn kosten verbonden.

 

 
Betaling voor de dienst kan elektronisch (swipe) bij ons op kantoor of door vooraf overmaking op onze bankrekeningnummer Maduro & Curiel's Bank 32502002  t.n.v Virtual Youth Support (neem een bewijs van betaling mee).