Beste student(e),  

 

Onder dit bericht zie je ons aanbod cursussen / Webinars en de kosten om deze te volgen. Onze docenten zijn allemaal bevoegd om de cursussen / Webinars te geven.

 

Onze prijzen zijn exclusief BTW en dienen één week vóór de start van de workshop / cursus gestort te zijn op de door ons aangegeven bankrekeningnummer. Het bedrag voor onze cursussen mogen in twee gelijke termijnen betaald worden. Eventuele lesmaterialen zijn niet inbegrepen in de lesprijs. Twee weken vóór de start van de cursus / Webinars kun je je kosteloos terugtrekken. Wij brengen 50% van het cursusbedrag in rekening als u zich binnen één week terugtrekt.

 

We houden ons het recht voor een cursus door onvoorziene omstandigheden te annuleren of te verplaatsen. Hierover zullen wij altijd communiceren met de cursisten.

 

Als je een workshopdag of een cursusdag mist door onvoorziene omstandigheden kun je  deze altijd inhalen zodra de cursus / workshop weer wordt aangeboden. Je hebt altijd recht om een andere cursus te kiezen. Bij het afronden van een workshop / cursus ontvang je een certificaat.