Beste deelnemer, 

 

Onder dit bericht ziet u ons aanbod cursussen en workshops en de kosten om deze te volgen. Onze docenten zijn allemaal bevoegd om de cursussen / workshops te geven.

 

De meeste workshops / cursussen vinden plaats op de zaterdagen of de zondagen. Een workshop / cursus gaat alleen door als er minimaal 6 deelnemers zijn. Zodra wij 6 deelnemers hebben, nemen wij contact met u op en krijgt u instructies voor het volgen van de cursus. 

 

Onze prijzen zijn exclusief BTW en dienen één week voor de start van de workshop / cursus gestort te zijn op de door ons aangegeven bankrekeningnummer. Het bedrag voor onze cursussen mogen in twee gelijke termijnen betaald worden. Eventuele lesmaterialen zijn niet inbegrepen in de lesprijs. Twee weken vóór de start van de workshop / cursus kunt u zich kosteloos terugtrekken. Wij brengen 50% van het cursusbedrag in rekening als u zich binnen één week terugtrekt.

 

We houden ons het recht voor een cursus door onvoorziene omstandigheden te annuleren of te verplaatsen. Hierover zullen wij altijd communiceren met de cursisten.

 

Als u een workshopdag of een cursusdag mist door onvoorziene omstandigheden kunt u deze altijd inhalen zodra de cursus / workshop weer wordt aangeboden. U heeft altijd recht om een andere cursus te kiezen. Bij het afronden van een workshop / cursus ontvangt u een certificaat.